Vi udfører

Asfaltering Sjælland

Stor erfaring & ekspertise

Professionel asfaltering på Sjælland

Har du behov for en reparation eller en totalløsning med asfaltering på Sjælland? Hos John Petersen Sigersted A/S kan vi varetage alle former for opgaver med asfaltering for boligarealer og veje. Vi laver alt lige fra enkelte punktrenoveringer til totalløsninger i samarbejde med kompetente samarbejdspartnere. Vi har maskiner og udstyr til alle asfalteringer.

Opleves der derfor fejl, skader eller huller i asfalten, er du velkommen til at tage kontakt. Vi udfører alle vores projekter til aftalt tid og pris. Det gør sig gældende uanset projektets omfang og område. Vi mestrer selv de mest avancerede opgaver, hvor andre må stå af, da vi har kendskab til markedets bedste metoder og samarbejdspartnere!

mere end 50 år med asfaltering

Vi har gennem mere end 50 år hjulpet alle fra private til erhvervskunder med udbedring af fejl og anlæggelse af ny asfalt overalt på Sjælland – hos os får du altid overholdte deadlines og et godt stykke håndværk. Vi står klar til at hjælpe dig med asfaltering på hele Sjælland, 365 dage om året. 

Mere mer end asfalt

Vi er et entreprenørfirma på Sjælland – derfor er vi eksperter i alt inden for entrepriser og står klar til at hjælpe dig med meget mere end asfaltering. Kontakt os på telefon (+45) 20 40 49 81 eller send en mail til mail@jpsigersted.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Vi udfører Alt i entreprenørarbejde

Entreprenør i Ringsted indstiller på jernrør
Entreprenør i Ringsted fører jord i en dumper

Vi ser frem til din henvendelse

er det tid blevet tid til at udbedre fejl og skader i asfalten?