Autoriseret kloakmester Ringsted

autoriseret kloakarbejde

Alsidigt kloakmester i Ringsted

John Petersen Sigersted A/S er din autoriserede kloakmester i Ringsted og omegn. Vores store ekspertise på området samt vores mange års erfaring med kloakarbejde, er din sikkerhed for arbejde af den bedste kvalitet. Vores kloakmestre håndterer store som små opgaver, hvad end det er for private eller i erhvervsmæssig sammenhæng.

eksperter i anlæg og kloak

Vi tilbyder alt i nyanlæg, reparation og serviceeftersyn i forbindelse med autoriseret kloakarbejde. Det er langt fra alle hjem i Ringsted, hvor kloakken får den opmærksomhed, den burde. Det kender mange boligejere og virksomheder til.  Vi tilbyder at være din professionelle højre hånd. Vi kan være behjælpelige, hvad enten det f.eks. er vedr. separering, rensningsanlæg eller rørarbejde.

Fejl og skader

I forbindelse med fejl, skader og fugt, eller mistanke om samme, kan vi tilbyde inspektion af dit kloaksystem. TV-inspektion er en metode, som kan opspore eventuelle fejl og skader, der måtte være i din kloak. Ved at benytte denne metode, får vi mulighed for at finde frem skaden, så vi kan skræddersy den helt rette løsning til problematikken.

Vi udfører Alt i entreprenørarbejde

Kontakt din kloakmester i ringsted

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din kloak i Ringsted, er du meget velkommen til at tage kontakt til os
på telefon
(+45) 20 40 49 81 eller send en mail til mail@jpsigersted.dk – Vi arrangerer også gerne et projektmøde,
hvor dine individuelle ønsker og behov er i centrum. Det er naturligvis helt uforpligtende at få et projektmøde med din kloakmester i Ringsted. 

Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan tilbyde at hjælpe dig bedst mulig. 

Entreprenør i Ringsted indstiller på jernrør
Entreprenør i Ringsted fører jord i en dumper

Vi ser frem til din henvendelse

John Petersen Sigersted A/S står klar til at rykke ud