Vi håndterer alle typer

olietanke

Store som små

Forsvarlig håndtering af olietanke

Olietanke er noget, der skal håndteres med den rette viden og respekt. Hos John Petersen Sigersted A/S har vi kendskab til regler og love vedrørende nedlægning af olietanke. Der findes mange forskellige olietanke – inde som ude og i stål eller plastik.

Alle olietanke har en udløbsdato, uanset type. Vi kan tilbyde at fjerne din olietank lige såvel som vi kan tilbyde at fornye den. Er du nysgerrig på at vide mere om regler vedr. udskiftning og fornyelse, kan du læse mere på miljøstyrelsens hjemmeside her. Ellers kan du ringe til os!

Hos John Petersen Sigersted A/S kan vi håndtere hele processen. Vi kan bortskaffe olietanke i jorden til aftalt pris og tid. Vi rykker ud og kan hjælpe til i alle situationer. Det kunne f.eks. være, hvis olietanken er utæt eller i forbindelse med, at den er blevet for gammel.

Er du i tvivl om, hvor vidt vi kan hjælpe til i netop din situation, er du velkommen til at henvende dig. Der kan være mange grunde til, at man skal skrotte- eller fornye en olietank. Vi vejleder dig gerne ud fra vores store ekspertise i dette felt. Vores erfaring er din sikkerhed!

Vi udfører Alt i entreprenør arbejde

Entreprenør i Ringsted indstiller på jernrør
Entreprenør i Ringsted fører jord i en dumper

Vi ser frem til din henvendelse

Det handler om kendskab, metoder og materialer