Vi udfører

støbning af fundament ringsted

gravearbejde & støbning

støbning af fundament i Ringsted & omegn

Hos John Petersen Sigersted A/S har vi specialiseret os i betonarbejde og støbning af fundament i Ringsted. Måske er det blevet tid til at bygge nyt, eller måske er der slid og revner i det tidligere fundament? Fundamentet er byggeriets base, hvorfor det er vigtigt, at det laves professionelt.

Vi tilbyder at støbe fundamenter i beton for den private og i alle erhvervsmæssige sammenhænge. Vi støber stort som småt, hvad enten det drejer sig om parcelhuse eller tilbygninger eksempelvis. Vores metoder, maskiner og materialer kan mestre din opgave!

I forbindelse med alle typer opbygninger af fundamenter, er det i nogle tilfælde aktuelt med grundudgravning. Vi kan ved hjælp af vores professionelle maskiner sørge for grundudgravningen til byggeprojektet, så fundamentet kan opføres på grunden. 

Få et godt tilbud på din opgave ved at henvende dig. Vi arrangerer gerne et uforpligtende projektmøde, hvor vi planlægger dit projekt ud fra dine ønsker og behov. Det er naturligvis helt uforpligtende at få et godt tilbud på sin opgave. Kontakt os allerede i dag og hør mere!

Vi udfører Alt i entreprenør arbejde

Entreprenør i Ringsted indstiller på jernrør
Entreprenør i Ringsted fører jord i en dumper

Vi ser frem til din henvendelse

Vil du vide mere om dine muligheder hos os?