fliser og græs

Flisebelægninger i Ringsted

indkørsler, havegange mm.

belægning af høj kvalitet

Er det tid til at udsmykke haven med en havegang, en gangsti eller trænger indkørslen til en kærlig hånd? Vi kan lave alle former for flisebelægning dér, hvor du har brug for det. Vi har stor ekspertise i skræddersyet løsninger ud fra den enkeltes krav og ønsker til belægningen. Vi udfører flisebelægning i Ringsted. Det handler altså udelukkende om jeres behov!

Gennem årene har vi fået stor erfaring i feltet og vores medarbejdere kan håndtere store som små flisebelægning i Ringsted. Er det derfor blevet tid til en praktisk indkørsel, der monteres korrekt første gang, kan du trygt henvende dig. Dine muligheder er mange. Vi håndterer alt ude- som inde, hvad enten det er en havegang, en sti, rundt om blomsterbeddet mm..

Vi har leverandører til alle typer fliser. Derfor kan du trygt kontakte os med din forespørgsel. Vi kan hjælpe dig i mål ud fra dine specifikke ønsker og behov vedr. belægning. Vi rådgiver gerne ud fra vores ekspertise i forhold til materialevalg, design og praktiske løsninger. Er du i tvivl om noget, kan vi også tilbyde faglig rådgivning til dit projekt.

Vi kan også stå for at lægge dit græs, hvis du går med tanker om en simpel og effektiv løsning. Vi lægger græs i haver, ved boligselskaber og i forbindelse med andre ydelser mm.. Ønsker du et projektmøde, er det naturligvis helt uforpligtende. Vi tilbyder at udarbejde et godt tilbud, der er skræddersyet ud fra dine individuelle ønsker og behov. 

Vi udfører Alt i entreprenørarbejde

Entreprenør i Ringsted indstiller på jernrør
Entreprenør i Ringsted fører jord i en dumper

Vi ser frem til din henvendelse

Flisebelægning og diverse belægninger hos John Petersen Sigersted A/S