Saltning & snerydning Ringsted

John Petersen Sigersted A/S udfører saltning og snerydning i Ringsted og omegn i alle størrelsesordener

Hurtig & effektiv saltning & snerydning

Vi hjælper private, i erhverv, boligselskaber m.m. med deres snerydning og saltning i Ringsted og omegn. Der er ingen, der tjenes godt med en vej fyldt med sne og isglatte veje. Det forhindrer færdsel og sikkerhed. Derfor står vi klar til både det store og det lille.

Kontakt os for et uforpligtende projektmøde og hør nærmere om muligheder. Så skræddersyer vi en snerydningsplan ud fra netop dine eller jeres individuelle behov.

Vi rykker ud til snerydning & saltning i Ringsted & omegn

Vi tilbyder at rykke ud med maskiner og materialer, når behovet opstår. Det er ikke altid, at det er muligt at forudse frost og isglatte veje. Her er vi din sikkerhed for veje fri for sne, om det er saltning eller snerydning. Er du interesseret i en fast snerydningsaftale, kan du også tage kontakt.

Vi udfører gerne en enkeltstående opgave, lige såvel som vi tilbyder at skræddersy en fast snerydningsplan. Det handler udelukkende om jeres individuelle behov for snerydning. Vi er meget fleksible. Henvend dig allerede i dag og hør meget mere om vores snerydningstilbud.

Vi udfører alt i entreprenørarbejde

Entreprenør i Ringsted indstiller på jernrør
Entreprenør i Ringsted fører jord i en dumper

John Petersen Sigersted A/S står klar til at rykke ud

Med mere end 50 års aktivt arbejde siden 1968 har vi set det meste. Hvad end der er brug for snerydning eller saltning i Ringsted eller et andet sted på Sjælland. Så står vi klar til at hjælpe dig så det passer til præcis dine behov. Vi er stolte af vores arbejde, og arbejder altid efter at slutresultatet er tilfredsstillende for vores kunder..