Vi udfører

Snerydning nær Ringsted

Store som små arealer

Hurtig & effektiv snerydning

John Petersen Sigersted A/S rummer maskiner og materialer til store som små snerydninger og saltninger i Ringsted og omegn. Der er ingen, der tjenes godt med en vej fyldt med sne og isglatte veje. Det forhindrer færdsel og sikkerhed. Vi hjælper private, i erhverv, boligselskaber el. lignende.

Kunne du have interesse i et projektmøde, hvor du kunne høre nærmere om dine muligheder, er du velkommen til at tage kontakt. Vi kan skræddersy en snerydningsplan ud fra dine/ eller jeres individuelle behov. Vi ser frem til at høre om jeres ønsker og behov.

Vi tilbyder at rykke ud med maskiner og materialer, når behovet opstår. Det er ikke altid, at det er muligt at forudse frost og isglatte veje. Her er vi din sikkerhed for sikre og veje fri for sne. Er du interesseret i en fast snerydningsaftale, kan du også tage kontakt. 

Vi udfører gerne en enkeltstående opgave, lige såvel som vi tilbyder at skræddersy en fast snerydningsplan. Det handler udelukkende om jeres individuelle behov for snerydning. Vi er meget fleksible. Henvend dig allerede i dag og hør meget mere om vores snerydningstilbud.

Vi udfører Alt i entreprenørarbejde

Entreprenør i Ringsted indstiller på jernrør
Entreprenør i Ringsted fører jord i en dumper

Vi ser frem til din henvendelse

John Petersen Sigersted A/S står klar til at rykke ud