holdbare løsninger

Vandledning

eksperter i feltet

forsyning og omfangsdræn

Hos John Petersen Sigersted A/S kan vi håndtere alle opgaver med vandledning, fjernvarme og vandforsyning b.la.. Er du på udkig efter professionel arbejdskraft til din opgave, kan du trygt henvende dig til os. Vi har mange års erfaring i nedgravning af vandledninger mm..

Vi udfører alle former for entreprenørarbejde for private såvel som det offentlige og forsyningsselskaber. I forbindelse med fejl eller skader, kan du også tage kontakt. Hvis du eksempelvis oplever, at noget er utæt, kan vi stå for at fornye din installation. Hvad er dit behov?

Vi benytter udelukkende markedets nyeste metoder og materialer, hvad enten det drejer sig om omfangsdræn, rørtrykning el. lignende. Er du nysgerrig på at vide mere om dine muligheder, står vi klar til at planlægge et projektmøde. Det er helt uforpligtende at få et tilbud.

Vi sørger for kvaliteten! Vores medarbejdere har mange års erfaring i branchens felt, hvilket er din sikkerhed for kvalitet og holdbare resultater. Det vigtigste for os er din tillid samt dine ønsker og behov!

Vi udfører Alt i entreprenørarbejde

Entreprenør i Ringsted indstiller på jernrør
Entreprenør i Ringsted fører jord i en dumper

Vi ser frem til din henvendelse

Oplever du fugt, fejl eller skader?